EN / HU

Szeretettel köszöntünk mindenkit társkereső oldalunkon!

Sok-sok munka után, végre elindultunk, és igyekszünk számotokra minden szolgáltatást a lehető legmagasabb színvonalon nyújtani!

Érdemes minden menüpontunkat átböngészni, hiszen rengeteg funkció és tudnivaló van, ami segítségetekre lehet abban, hogy nálunk társat találjatok.
A Facebook oldalunk mellett, folyamatosan fogunk itt is tanácsokkal, információkkal szolgálni nektek, illetve szeretnénk ötleteket, recepteket, történeteket is megosztani veletek.
A Honlapon történő regisztráció segítségével a Felhasználók online és személyes társkeresési, szolgáltatást vehetnek igénybe.
 
Az Online szolgáltatás keretében a Felhasználók szabadon böngészhetnek, levelezhetnek, mosolyt, vagy akár ajándékot is küldhetnek kiszemeltjük, továbbá rengeteg egyéb funkciót használhatnak, amelyek megkönnyítik a társkeresést. Az online szolgáltatást bátran ajánlunk, kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül mindenkinek, aki szívesen és szabadon ismerkedne más országok, kontinensek lakóival.
 
A személyes társkeresési szolgáltatás egy bővebb, egyedibb szolgáltatás, mely által (helyi ismeretek és kapcsolatok birtokában) elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon élő személyek részére szeretnénk hosszú távú, értékes kapcsolat kialakításában segíteni. Ennek során, a Felhasználót egy egyedi, személyre szabott teljes körű és kiemelt szolgáltatás keretében segítjük a társkeresés folyamán az első lépéstől az utolsóig.