EN / HU

Valentin-napi romantikus vacsora ajándékba!

Közeleg a Valentin-nap. Az emberek egyik fele ilyenkor lelkesen fejest ugrik az ajándékboltok kínálatába, a másik fele pedig otthon ül egyedül azon szomorkodva, hogy a szerelmesek ünnepe idén is szingliként érte. Kicsit olyan ez a nap, mint a karácsony: ha régóta élsz egyedül, az év során még csak-csak elviseled az egyedüllétet, de az ünnepek alkalmával elönt az érzés – magányos vagy, társra vágysz.


Te se légy magányos, töltsétek kettesben a szerelem ünnepét!
Meghívunk egy Valentin-napi romantikus vacsorára és a költséget mi álljuk!

Ha Regisztrált társkereső vagy oldalunkon és a Programszervezőn keresztül szervezel meg randit Valentin napra (február 14.) egy másik társkeresővel, majd arról egyiketek egy rövid beszámolót küld be az oldalnak az éttermi számla kíséretében, úgy 10 ezer forintig fizetjük a fogyasztásotokat, vagy a számlán szereplő értékig, amennyiben az kevesebb, mint a felajánlott érték.

A részletes részvételi ismertetőt itt olvashatod >

Több programot is szervezhettek magatoknak, érdeklődésetek és kedvetek szerint. Így, a több azonos program igény alapján könnyebben egymásra találhattok. A lényeg, hogy a létrejött randi során a  romantikus vacsora is legyen köztük, mert ezt mi fizetjük.

Ha még nem vagy tag oldalunkon, akkor Regisztrálj most és használd a Programszervezőt,  találd meg párodat, boldogságodat!

Ha van olyan ismerősöd, aki szintén társat keres, szólj neki, hogy ő is élhessen ezzel az egyedi lehetőséggel!Üdvözlettel:
a OneLove4Ever csapata