EN / HU

Megújul a természet, megújulunk mi is.
Nézzük, mivel készülünk nektek most tavasszal!

Weboldalunk formai megújulásának köszönhetően az adatlapjaitok is új dizájnban lesznek elérhetőek, és egyszerűsített regisztrációnkkal gyorsabban beleugorhattok az ismerkedés mély vizébe.

Az egyik fő aggály, ami felléphet az internetes társkeresés során, hogy vajon valódi személlyel lépünk kapcsolatba, vagy csak egy "fal profillal". A OneLove4Ever hamarosan lehetővé teszi az adatlapok hitelesítését, amely megkönnyíti a bizalom kialakulását, ami aztán gördülékenyebbé teszi az ismerkedést.

És ez még nem minden! Szeretnénk egy olyan felületet létrehozni, ahol regisztrált tagjaink kedvükre olvasgathatnak, olyan témákban, amik érdeklik őket. Ezért örömmel jelentjük be, hogy hamarosan egy magazinnal bővülünk, ahol cikkek és szakértői vélemények közt szemezgethettek.

Itt a jó idő és kimozdulnál egy kicsit, de éppen nincs kivel? Az új programszervező alkalmazásunk segít!


Mindketten zenebolondok vagytok, vagy imádjátok a művészetet? Mit szólnátok egy szabadtéri koncerthez, vagy kiállítás után egy kávéhoz egy csinos kis bisztró teraszán? A sport szerelmesei vagytok, vagy inkább csak sétálnátok egy jó nagyot valami szép helyen...
Tehát, ha nem szeretnél otthon ülni, használd Programszervezőnket, így csatlakozhatsz mások programjához, de akár te is meghívhatod azt, aki számodra szimpatikus.


Ne feledd, a tavasz a bimbózó románcok évszaka!