EN / HU

„…egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél…”

Többször is utaltunk már arra, hogy mennyire szívünkön viseljük az állatok sorsát, és mennyire érdekel minket az állatvédelem. Úgy gondoljuk rendkívül fontos, hogy valamilyen karitatív szerepet is vállaljunk, és azt is reméljük, hogy ebben tagjaink is partnerek lesznek. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mik azok az eszközök, amelyekkel megfelelően segíthetünk a minket körülvevő élőlényeken. Sok állatnak nincs gazdája, sokan elveszítették a korábbi életüket. Nekik nagyon nagy szükségük van arra, hogy támogassuk őket. Mi ezt szeretnénk tenni, ezért tesszük meg felajánlásainkat folyamatosan az őket óvó, megmentő szervezetek felé.

Mivel szeretnénk ebben a témában még aktívabban részt vállalni, ezért a következőre gondoltunk: az oldal indulása után, a fizetős csomagokból befolyó összegekből, csomagonként 1 dollárt felajánlunk valamely állatvédelmi szervezetnek, menhelynek. Hogy igazságos legyen a dolog, így minden hónapban másik szervezeté lesz a felajánlás.

Ezáltal mindenki, aki az oldalunkon jelen van, közvetve szerepet vállal abban, hogy egy-egy kis árva állatnak még jobb élete lehessen.
Számíthatunk rátok?